Voor de kinderen

Er zijn twee speelplaatsen met verschillende speeltoestellen waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er is een grote zandbak en ook de outdoor tafeltennis tafel geeft vertier (ook voor papa's en mama's natuurlijk). Tafeltennisbatjes en balletjes kun je gratis lenen bij de receptie. Er staan tractors en skelters waar kinderen mee kunnen rondrijden. De camping is overzichtelijk en veilig waardoor ze lekker kunnen buiten spelen. In de schuur is een knusse ruimte waar kinderen een spelletje kunnen spelen, tekenen of even 'chillen'. Wij hebben geen animatieteam maar organiseren zelf in de zomervakantie activiteiten voor de kinderen.

Met de fiets op pad of wandelen

Idyllische kronkelweggetjes of het fietspad over de duinen, het is even prachtig! Bij terugkomst op de camping kun je je fiets in de schuur stallen. De accu van de elektrische fiets kan hier ook opgeladen worden en dat kost niets. Na vele kilometers moeten de banden misschien opgepompt worden, dan is er een fietspomp beschikbaar. Fietsknooppunt 29 en wandelroutepunt 12 liggen op 800 meter vanaf de camping dus ideaal om je dagtochten te beginnen.

Reserveer je plaats

Klik hier om je plaats op de camping online te reserveren. Heb je hulp nodig of wil je extra informatie? We helpen je graag.

Zeeuws dna

Ons familiebedrijf

Wij zijn Zeeuwen! Mijn opa en oma kwamen in 1938 op de boerderij wonen. Het toerisme kwam in ontwikkeling en wat begon met een paar tenten groeide uit tot een eigentijdse camping. Eind jaren zestig kwamen mijn ouders op de boerderij wonen. Inmiddels runnen wij de camping en het akkerbouwbedrijf. Een familiebedrijf waar we trots op zijn. Wij wonen en leven hier en nog elke dag genieten wij van al het groen, de frisse zeelucht, de rust en de ruimte. En dat willen wij onze gasten ook laten ervaren. Het buitenleven is fantastisch en die ervaring willen wij onze gasten ook meegeven.

Alex & Jolanda, Sophie & Wessel en Ralph