De voorzieningen op onze camping

Onze camping beschikt over diverse voorzieningen om uw vakantie nog prettiger te maken:

 • GRATIS wifi (2 toegangen) op de hele camping
 • In onze wasserette kun je gebruik maken van de wasmachine en de droogtrommel
 • Er is een vrieskist aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken
 • Een spelletje jeu de boules kan gespeeld worden op onze nieuw aangelegde jeu de boules baan
 • Uitgebreide informatie en folders van activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen vindt je in de receptie, ik help je graag
 • In het hoogseizoen verse broodjes en koeken (dinsdag t/m zaterdag), ijscokraam het 'Droomijsje' (maandag en woensdag) en elke zaterdag L'Arte della Pizza, foodtruck met in een houtoven gebakken pizza's
 • Wil je een krantje bij het ontbijt dan verkopen wij het AD
 • In de schuur is ruimte om de fiets droog te stallen en electrische fietsen kunnen gratis opgeladen worden
 • Kinderen kunnen onbezorgd spelen met de skleters, op de trampolines en de speeltuintjes of gewoon met elkaar
 • Ik heb uitstekende kennis van de streek en help je graag
 • Er is een AED in de receptie aanwezig

Sanitair

Wij beschikken over 2 sanitair gebouwen en deze zijn gelegen op een centrale plaats op de camping. Het ene sanitair gebouw heeft een apart gedeelte voor dames en heren, het ander sanitair gebouw is gemengd.

De douches zijn voorzien van 'rainshowers' en handdouche met thermostaatkranen zodat je zeer comfortabel op je eigen temperatuur kunt douchen. Warme douches zijn in de prijs inbegrepen. Toiletpapier is aanwezig. Onze toiletgebouwen zijn verwarmd. Er zijn twee verschillende overdekte afwasruimtes. Warm water om af te wassen is vrij. Een chemisch toilet kan geloosd worden in de ingebouwde stortplaats.

Er is één douche cabine geschikt om met twee personen te douchen (met z'n tweeen of als familie) en een aparte douche met wastafel. Deze ruimte is ook geschikt voor baby’s. Met diverse andere voorzieningen, zal het verblijf bij ons nóg aangenamer worden.

Het gemak van je eigen badkamer kan ook! De plaatsen 86 - 91 hebben prive sanitair bij de plaats. Ook is het mogelijk om op een Hoeve- of Panorama plaats toch prive sanitair erbij te huren terwijl je ergens anders op de camping staat. De sanitair units staan dan niet direct bij de plaats maar in de buurt van je kampeerplek. Alle units beschikken over een douche, wastafel met kasje en toilet, de units zijn niet verwarmd. Het gebruik van water is in de prijs inbegrepen. Bij aankomst ontvang je de sleutel die je aan het eind van je verblijf weer afgeeft. Bel gerust +31(0)117 391674 dan informeer ik je graag over de mogelijkheden. Tijdens je verblijf komen wij niet in jouw badkamer. Wel zo prettig.

Voor de campers is er een vuil water lozings punt en kan er water gevuld worden.

Voor de kinderen

Er zijn twee speelplaatsen met verschillende speeltoestellen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Er is een grote zandbak en ook de outdoor tafeltennis tafel geeft vertier voor jong en oud. Tafeltennisbatjes en balletjes kun je gratis lenen bij de receptie. Er staan tractors en een skelter waar de kinderen vrij mee kunnen rondrijden. In de schuur is een knusse ruimte waar kinderen een spelletje kunnen spelen, tekenen of video kunnen kijken.

Op stap met de fiets of een wandeling

Fietsknooppunt 29 en wandelroutepunt 12 liggen op 600 meter vanaf de camping. Knooppunten routes in Zeeuws-Vlaanderen zijn bij de receptie te verkrijgen. Moeten de banden opgepompt worden dan is er een fietspomp te leen.

In de schuur is er mogelijkheid om fietsen te stallen. De accu van de elektrische fiets kan hier ook opgeladen worden. Uiteraard is dat gratis.

Fietsen, electrische fietsen, hondenkarren of kinderfietsen zijn te huur in Cadzand-Bad.

Activiteiten

In de zomer periode organiseren wij zelf activiteiten voor de kinderen zoals tienkamp, kampvuur, heksentocht, blij dat ik glij of voetbalspelletjes. 

In de zomermaanden komt ijskraam "Het Droomijsje" wekelijks naar de camping en verkoopt heerlijk, ambachtelijk ijs.

Een keer per week komt d'Arte Della Pizza. In hun pizzakraam bakken zij authentieke pizza's op een houtgestookte oven die overheerlijk zijn. En de Tiramisu is om je vingers bij af te likken...

Dagelijks komt in de zomerperiode het broodkraam van bakkerij 'Het Bakkertje' met verse broodjes en meer lekkers.