De voorzieningen op onze camping

Onze camping beschikt over diverse voorzieningen om uw vakantie nog prettiger te maken:

 • GRATIS internet op de hele camping.
 • In onze wasserette kun je gebruik maken van de wasmachine en de droogtrommel. Tevens is er een mogelijkheid om te strijken.
 • Er is een vrieskist aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.
 • Een spelletje jeu de boules kan gespeeld worden op onze nieuw aangelegde jeu de boules baan.
 • Uitgebreide informatie en folders van activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen vindt je in de receptie.
 • Verse broodjes en lekkere Zeeuwse “koeken” zijn te verkrijgen bij de warme bakkers in Cadzand-Bad.
 • Wil je een krantje bij het ontbijt dan verkopen wij het AD.
 • In de schuur is ruimte om de fiets droog te stallen en electrische fietsen kunnen gratis opgeladen worden.
 • De receptie is dagelijks geopend.
 • Ik heb uitstekende kennis van de streek.
 • Er is een AED in de receptie aanwezig.

Sanitair

Het moderne toilet gebouw staat op een centrale plaats en heeft een apart gedeelte voor dames en heren. De douches zijn voorzien van een regen- en handdouche en thermostaatkranen zodat je zeer comfortabel op je eigen temperatuur kunt douchen. Warme douches zijn in de prijs inbegrepen. Toiletpapier is aanwezig. Ons toiletgebouw is verwarmd en in ditzelfde gebouw bevindt zich een overdekte afwasplaats. Warm water om af te wassen is vrij. Een chemisch toilet kan geloosd worden in de ingebouwde stortplaats.

In de landbouwschuur is er een inpandige, kleinere sanitaire ruimte met 2 douches en 2 toiletten. Dit toilet gebouw is voor dames en heren. Op dit moment bouwen we een nieuw toiletgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Als dit nieuwe gebouw klaar is (2018) sluiten we de inpandige sanitaire ruimte.

Wil je wat meer luxe en gemak, het kan in je eigen badkamer! Naast plaatsen die prive sanitair bij de plaats hebben is het ook mogelijk om op een Hoeve- of Panorama plaats prive sanitair erbij te huren. De sanitair units staan niet direct bij de plaats maar in de buurt van je kampeerplek. Bel gerust +31(0)117 391674 dan informeer ik je graag over de mogelijkheden. De units beschikken over een douche, wastafel met kasje en toilet. Uiteraard is het gebruik van water in de prijs inbegrepen. Bij aankomst ontvang je de sleutel die je aan het eind van je verblijf weer afgeeft. Tijdens je verblijf komen wij niet in jouw badkamer. Wel zo prettig.

Voor de campers is er een vuil water lozings punt.

Voor de kinderen

Er zijn twee speelplaatsen met verschillende speeltoestellen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Er is een grote zandbak en ook de outdoor tafeltennis tafel geeft vertier voor jong en oud. Tafeltennisbatjes en balletjes kun je gratis lenen bij de receptie. Er staan tractors en een skelter waar de kinderen vrij mee kunnen rondrijden. In de schuur is een knusse ruimte waar kinderen een spelletje kunnen spelen, tekenen of video kunnen kijken.

Op stap met de fiets

Fietsknooppunt 29 en wandelroutepunt 12 liggen op 600 meter vanaf de camping. Knooppunten routes in Zeeuws-Vlaanderen zijn bij de receptie te verkrijgen. Moeten de banden opgepompt worden dan is er een fietspomp te leen.

In de schuur is er mogelijkheid om fietsen te stallen. De accu van de elektrische fiets kan hier ook opgeladen worden. Uiteraard is dat gratis.

Fietsen, electrische fietsen, hondenkarren of kinderfietsen zijn te huur in Cadzand-Bad.

Activiteiten

In de zomer zijn er voor gasten vanaf 8 jaar strand activiteiten bij Moio adventure op het strand in Cadzand-Bad, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Je kan meedoen aan strandactiviteiten zoals blokarten, golfsurfen, brandingraften en kajakken. Ook komt in de zomermaanden ijskraam "Het Droomijsje" wekelijks op woensdag en zondag naar de camping en verkoopt heerlijk, ambachtelijk ijs.

De Zeelandpas

De ZeelandPas Plus helpt je Zeeland te ontdekken en geeft geweldige voordelen bij attracties, cultuur, culinair, wellness en andere belevenissen. De ZeelandPas Plus is geldig in heel Zeeland en in een deel van aangrenzend Vlaanderen. Bovendien krijg je gratis toegang tot 11 geselecteerde musea. De ZeelandPas Plus is te koop voor € 8,00 bij de receptie. Voor meer informatie kun je kijken op www.zeelandpas.nl/pluspakket-zeeuws-vlaanderen