De voorzieningen op onze camping

Onze camping beschikt over diverse voorzieningen om uw vakantie nog prettiger te maken:

 • GRATIS internet op de hele camping.
 • In onze wasserette kun je gebruik maken van de wasmachine en de droogtrommel.
 • Er is een vrieskist aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.
 • Een spelletje jeu de boules kan gespeeld worden op onze nieuw aangelegde jeu de boules baan.
 • Uitgebreide informatie en folders van activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen vindt je in de receptie.
 • Verse broodjes en lekkere Zeeuwse “koeken” zijn te verkrijgen bij de warme bakkers in Cadzand-Bad.
 • In het hoogseizoen verse broodjes kraam op de camping en het pizzakraam met houtoven gebakken pizza's.
 • Wil je een krantje bij het ontbijt dan verkopen wij het AD.
 • In de schuur is ruimte om de fiets droog te stallen en electrische fietsen kunnen gratis opgeladen worden.
 • De receptie is dagelijks geopend.
 • Ik heb uitstekende kennis van de streek.
 • Er is een AED in de receptie aanwezig.

Sanitair

Het moderne toilet gebouw staat op een centrale plaats en heeft een apart gedeelte voor dames en heren. De douches zijn voorzien van een 'rainshowers' en handdouche en thermostaatkranen zodat je zeer comfortabel op je eigen temperatuur kunt douchen. Warme douches zijn in de prijs inbegrepen. Toiletpapier is aanwezig. Ons toiletgebouw is verwarmd en in ditzelfde gebouw bevindt zich een overdekte afwasplaats. Warm water om af te wassen is vrij. Een chemisch toilet kan geloosd worden in de ingebouwde stortplaats.

Het nieuwe sanitair gebouw is in gebruik! Dit toiletgebouw is toegankelijk voor dames en heren. Met dit nieuwe toiletgebouw is er meer luxe en comfort beschikbaar; douches met ‘rainshowers’, geschikt voor tegelijkertijd meerdere personen douchen (met z'n tweeen of als familie) en een aparte douche met wastafel. Deze ruimte is ook geschikt voor baby’s. Met diverse andere voorzieningen, zal het verblijf bij ons nóg aangenamer worden.

Het gemak van je eigen badkamer kan ook! De plaatsen 86 - 91 hebben prive sanitair bij de plaats. Ook is het mogelijk om op een Hoeve- of Panorama plaats prive sanitair erbij te huren. De sanitair units staan niet direct bij de plaats maar in de buurt van je kampeerplek. Alle units beschikken over een douche, wastafel met kasje en toilet. Het gebruik van water is in de prijs inbegrepen. Bij aankomst ontvang je de sleutel die je aan het eind van je verblijf weer afgeeft. Bel gerust +31(0)117 391674 dan informeer ik je graag over de mogelijkheden. Tijdens je verblijf komen wij niet in jouw badkamer. Wel zo prettig.

Voor de campers is er een vuil water lozings punt en kan er water gevuld worden.

Voor de kinderen

Er zijn twee speelplaatsen met verschillende speeltoestellen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Er is een grote zandbak en ook de outdoor tafeltennis tafel geeft vertier voor jong en oud. Tafeltennisbatjes en balletjes kun je gratis lenen bij de receptie. Er staan tractors en een skelter waar de kinderen vrij mee kunnen rondrijden. In de schuur is een knusse ruimte waar kinderen een spelletje kunnen spelen, tekenen of video kunnen kijken.

Op stap met de fiets

Fietsknooppunt 29 en wandelroutepunt 12 liggen op 600 meter vanaf de camping. Knooppunten routes in Zeeuws-Vlaanderen zijn bij de receptie te verkrijgen. Moeten de banden opgepompt worden dan is er een fietspomp te leen.

In de schuur is er mogelijkheid om fietsen te stallen. De accu van de elektrische fiets kan hier ook opgeladen worden. Uiteraard is dat gratis.

Fietsen, electrische fietsen, hondenkarren of kinderfietsen zijn te huur in Cadzand-Bad.

Activiteiten

Voor gasten vanaf 8 jaar zijn er in de zomervakantie strand activiteiten bij Moio adventure op het strand in Cadzand-Bad, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Je kan meedoen aan strandactiviteiten zoals blokarten, golfsurfen, brandingraften en kajakken.

In de zomermaanden komt ijskraam "Het Droomijsje" wekelijks naar de camping en verkoopt heerlijk, ambachtelijk ijs.

Een keer per week komt d'Arte Della Pizza. In hun pizzakraam bakken zij authentieke pizza's op een houtgestookte oven die overheerlijk zijn. En de Tiramisu is om je vingers bij af te likken...

Dagelijks komt in de zomerperiode het broodkraam van bakkerij 'Het Bakkertje' met verse broodjes en meer lekkers.

De Zeelandpas

De ZeelandPas Plus helpt je Zeeland te ontdekken en geeft geweldige voordelen bij attracties, cultuur, culinair, wellness en andere belevenissen. De ZeelandPas Plus is geldig in heel Zeeland en in een deel van aangrenzend Vlaanderen. De ZeelandPas Plus is te koop voor € 4,00. Voor meer informatie kun je kijken op www.zeelandpas.nl/pluspakket-zeeuws-vlaanderen