Welkom bij Den Molinshoeve

Genieten in het groen!

Wij hebben een sfeervolle en verzorgde camping met volop ruimte om je heen. We zijn niet heel groot, maar ook zeker niet heel klein: het terrein is zo’n 5 hectare groot. Er zijn jaarplaatsen, enkele seizoenplaatsen en kampeerplaatsen.

Vakantie betekent voor ons tijd nemen voor elkaar maar ook voor nieuwe ontdekkingen en ervaringen. Met het gezin, met zijn tweeën of alleen, genieten van de tijd samen.

Voor ieder wat wils

Ontdek de plaatsen op onze camping

Zoveel mensen, zoveel wensen! Bekijk hieronder welke kampeerplaats op camping Den Molinshoeve bij jou past.

Hoeveplaats

De gezelligheid van een veldje maar ook ruimte. Deze plaatsen liggen iets beschut omdat de veldjes omgeven worden door hagen. Elk veld heeft een water en afvalwaterpunt. De veldjes zijn autovrij (maar in- en uitladen is natuurlijk geen probleem).

Kenmerken Hoeveplaats

+- 150m2

Gedeeld

Op de parkeerplaats

Op het veld

10A - inbegrepen

Eigen sanitair mogelijk

Panoramaplaats

Deze plaatsen zijn iets speciaals. Wil je niet op een veld staan maar het maximale gevoel van vrijheid ervaren, kies dan voor een panoramaplaats. De plaatsen liggen op het zuiden en hebben vrij uitzicht over de polders. Een water- en afvalwaterpunt is altijd in de buurt. Gasten die regelmatig op deze plaatsen kamperen zijn altijd benieuwd welk gewas er zal staan.

Kenmerken Panoramaplaats

+- 180m2

gedeeld

op de plaats

in de buurt

10A - inbegrepen

eigen sanitair mogelijk

Panoramaplaats met eigen sanitair

Meer 'buitenleven' wordt het niet. Rustige en hele ruime plaatsen met prachtig vergezichten over de polders. Vanaf deze plaatsen zie je de zon opkomen. Je hebt een eigen water- en afvalwaterpunt. De auto kan erbij. Je eigen badkamer is direct bij de plaats.

Kenmerken Panoramaplaats met eigen sanitair

+- 200m2

eigen badkamer

op de plaats

bij de plaats

10A - inbegrepen

Camperplaats

Wel een camperplaats maar niet hutjemutje. Ruime camperplaatsen dus! De camper staat op een verharde ondergrond en er is gras op de plaats waar je 'leeft'; je zit dus lekker met je voetjes in het gras. De camperaars hebben een eigen veld. Hier is een water- en afvalwaterpunt.

Kenmerken Camperplaats

+- 80m2

gedeeld

op het veld

10A - inbegrepen

Tentplaats zonder stroom

Heel relaxed kamperen op een veldje zonder stroom. Water en afvalwater bij het sanitair gebouw. Opladen van je telefoon of powerbank is mogelijk bij de receptie. (VW)busjes ook mogelijk op deze plaatsen. Plaatsen met avondzon!

Kenmerken Tentplaats zonder stroom

+- 100m2

gedeeld

op parkeerplaats

bij de sanitair gebouwen

Reserveer je plaats

Klik hier om je plaats op de camping online te reserveren. Heb je hulp nodig of wil je extra informatie? We helpen je graag.

Wat is waar?

Plattegrond