Informatie over onze camping en onze kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen

Hoeve kampeerplaatsen

Deze kampeerplaatsen zijn ongeveer 150 m2 groot en gelegen op een veldje. Elk veldje heeft een eigen watervoorziening en afvalwater lozingspunt. De auto kan geparkeerd worden op het nabij gelegen parkeerterrein.

Panorama kampeerplaatsen

Deze plaatsen zijn echt iets speciaals. Voor gasten die niet op een veld willen staan of het maximale gevoel van vrijheid willen ervaren.

De plaatsen liggen op het zuiden en hebben vrij uitzicht over de polders. Deze plaatsen zijn ongeveer 180 m2 groot. De auto mag bij het kampeermiddel. Een waterpunt en afvalwater lozingspunt is altijd in de buurt. Gasten die regelmatig op deze plaatsen kamperen zijn al benieuwd welk gewas er volgend jaar zal staan.

Panorama kampeerplaatsen met eigen sanitair

Deze kampeerplaatsen op onze camping hebben extra veel ruimte, ongeveer 200m2. Je maakt gebruik van je eigen sanitaire unit, je eigen badkamer direct bij de plaats. De sanitaire unit beschikt over een douche, toilet en wastafel met opbergruimte. Er is vrij gebruik van warm en koud water. De auto mag bij het kampeermiddel. Elke plaats heeft een eigen waterpunt en afvalwater lozingspunt. Deze plaatsen hebben eveneens een wijds en prachtig uitzicht over de polder.

Op een Hoeve- of Panoramaplaats kun je ook je eigen sanitair huren. De prive sanitair unit bevindt zich niet direct bij de plaats maar staat in de buurt van je kampeerplek. Individueel bij te boeken via onze reserverings site vanaf 3 nachten. Neem gerust contact op +31(0)117 391674, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Camperplaatsen

Wij beschikken over enkele camperplaatsen wat inhoud dat de ondergrond op de plaats verhard is. Waar je buiten zit is er gras. Een watertappunt en afvalwater punt is in de buurt. Campers kunnen ook op een hoeve- of panorama kampeerplaats staan mits zij op de plaats blijven staan en niet heen en weer rijden.

Tentpaatsen zonder stroom

De tentplaatsen zonder stroom zijn ruim en je auto, fiets of motor mag bij de tent. Ook kleine kampeerbusjes of vw busjes kunnen op deze plaatsen staan.

Goed om vooraf te weten

Alle plaatsen zijn voorzien van 10 amp electra en dat is in de prijs inbegrepen.

Het bijzetten van één klein tentje (kleiner dan 5 m2) is geen probleem en gratis.

Aankomst is tussen 13.30 en 17.30 uur. Vertrek voor 11.00 uur. Kom je toch eerder aan dan zul je moeten wachten.

Al onze plaatsen hebben een vaste opstelling van het kampeermiddel. Dat heeft te maken met de wind en privacy.

Een kampeermiddel mag niet groter (of langer) zijn als 8 meter en geen dubbelasser zijn.

Honden zijn toegestaan (maximaal 2) maar moeten ten alle tijde aangelijnd zijn en uitgelaten worden buiten de camping. Een net of hekwerk rond of aan je kampeermiddel is niet toegestaan.

Een partytent is niet toegestaan. Een tarp mag wel.

Televisie kijken kan met een schotelantenne of digitenne. Er is geen t.v. aansluiting. Ons wifi netwerk is niet geschikt om televisie te kijken.

Wij proberen het gras zo goed mogelijk te verzorgen daarom is alleen een foamed rubber tenttapijt met zichtbare openingen toegestaan. Op de kampeerplaats staat je kampeermiddel in een vaste positie.

Omdat ik geboren en getogen ben in Zeeuws Vlaanderen en sinds een aantal jaren Gastvrouw van de Zwinstreek ben, heb ik veel kennis van de streek en vind ik het fijn jou daarover te informeren.

Wij bieden gratis WIFI aan, ook op je kampeerplaats. 

ACSI Camping Card

Je kunt bij ons voordelig kamperen in voor- en naseizoen voor € 21,00 met de ACSI Camping Card. Dit is ecxlusief toeristenbelasting € 1,55 p.p.p.n. en geldig op de Hoeve en de Camper kampeerplaatsen. Op de Panorama kampeerplaatsen is kamperen met acsi korting ook mogelijk met bijbetaling.

Inbegrepen in het tarief zijn 2 personen, douche en warm water, 10 amp stroom, 1 hond en GRATIS wifi.  De ACSI korting is alleen geldig op de Hoeve en de Camperplaatsen en met bijbetaling op de Panorama plaatsen.